De ca iepurii turbati sunt un pericol pentru noi?

Iepur nebunIepurii turbati dupa cum bine stim sunt instabili psihic si dintr-un mamifer dragut si pufos se pot transforma, aproape instant, intr-o fiara deloc draguta, dar inca pufoasa cu o pofta imensa de morcovi si varza. Desi la prima citire/vedere/auzire acest lucru nu suna destul de periculos, va spun eo ca e periculos.

Despre capacitatile iepurilor turbati

Iepurii turbati sunt superiori din punct de vdere fizic si psihic, fratilor sai iepurii neturbati. Un iepure turbat isi poate depista prada de la 7.2 km in orice conditii atmosferice, fie ploaie, vant, ninsoare,  zi innorata sau zi senina.
Iepurele turbat dispune de o asa buna perceptie vizuala din doua motive:
  1. Iepurii turbati mananca cu aproximativ doi morcovi pe zi mai mult decat iepurii neturbati;
  2. Iepurii turbati sunt intr-o constanta senzatie de foame, fapt ce ii determin sa fie extra atenti dupa prada.
Un iepure turbat are o forta de 3 ori mai mare decat fratii sai iepurii neturbati. Un iepure turbat este de trei ori mai puternic deoarece daca era de 4 ori mai puternic exageram, iar daca era de 2 ori mai puternic nu impresionam.

Despre locurile frecventate de iepurii turbati

Iepurii turbati frecventeaza, de obicei, gradinile cu morcovi, pietele cu morcovi, parcarile cu camioane ce cara morcovi, si nu in ultimul rand cimitirele. De ce frecventea gradinile cu morcovi, pietele cu morcovi si parcarile cu camioane ce cara morcovi este evident si anume din cauza ca uneori gasesc varza prin aceste locuri. De ce frecventeaza cimitirele inca nu se stie exact insa se suspecteaza ca ar fi din cauza ca iepurii turbatii iubesc labirinturile, iar pentru ei cimitirele sunt ca niste labirinturi.
Iepurele turbat ca orice animal turbat si pufos care se respecta circula de unul singur, insa, trebuie sa va atentionez ca au existat cazuri in care s-au raportat iepuri turbati care circulau in haita. Presupunem ca acest fapt se datoreaza instabilitatii psihice de care acestia sufera, insa doar presupunem. Cu exactitate nu vom putea afla un raspuns deoarece ultimul om care a depistat o haita de iepuri a disparut total de pe fata Pamantului. Aparent iepurii turbati in haita sunt exponential mai periculosi decat iepurii turbatii care sunt solitari. Exponential mai periculosi!

Cum sa ne protejam de iepurii turbati?

Cea mai buna protectie impotriva iepurilor turbati solitari o constituie norocul sa nu dam nas in nas cu ei, insa daca nu dispunem de noroc si intalnim un iepure turbat atunci trecem in la faza urmatoarea si anume: apararea agresiva. Apararea agresiva consta in pozitionarea propriei persoane intr-o pozitie defensiva din care sa poti in acelasi timp si lovi pe iepurele turbat. Mai multe despre cum putem ataca un iepure turbat in paragraful urmator

Cum putem ataca un iepure turbat solitar?

Din pozitia de aparare agresiva putem ataca un iepure usor si fara probleme daca dispunem de urmatoarele obiecte:
  
  1. Apa, preferabil in jur de 6 L;
  2. Un prosop de baie de marime mediu;
  3. Un vas de vreo 10 litri;
  4. Un par de 1 metru lungime si 0,10 m grosime.
Se ia apa si se toarna in vas. Se agita putin cu parul si se arunca prosopul acolo. Se framanta prosopul folosind parul pana cand este complet imbibat in apa. Se ridica prosopul tinand cu o mana de un capat si se rasuceste cu cealalta mana pana cand formeaza un fel de funie uda. De la primul contact cu iepurele turbat pana la prosopul in forma de fiunie uda in mana ta nu trebuie sa treaca mai mult de 3,4 secunde altfel esti terminat.
Cu prosopul in mana te uiti in ochii turbatului iepure si poc ii dai una dinspre stanga spre dreapta. il lovesti dinspre stanga spre dreapta deoarece iepurii turbatii, uneori, reactioneaza mai lent la obiectele care vin spre ei in viteza din partea stanga, desi alteori este invers, si anume reactioneaza lent la obiectele care vin spre ei in viteza din partea dreapta.
Daca dupa prima lovitura, iepurele nu s-a speriat si nu a topait disperat in directia opusa, isnemana ca mai ai o sansa sa scapi de el. te lovesti cu parul cu care ai framantat prosopul in cap pana iti pierzi cnstiinta. Trebuie sa faci asta inainte ca iepurele sa atace. Dupa calculele noastra timpul dintre lovitura in el si reaztia lui este de 0,23 secunde, in concluzie ai 0,23 secunde sa te lovesti in cap pana iti pierzi constiinta.

Cum putem ataca o haita de iepuri turbati?

Nu putem. Daca intalnesti o haita de iepuri turbati esti deja terminat inainte sa te pori gandi ca ai intalnit o haita de iepuri turbati.

Un cuvant la sfarsit

Noroc!

0 Response to "Mini-ghid de supravietuire impotriva iepurilor turbati"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!