Priveste Tv Sitcoms

Postat de Unknown On 19:17:00

Un site simplu si plin de adsense. Insa adminul incearca sa integreze reclamele cat mai bine in tema. Siteul a avut mai multe forme, de cateva saptamani insa se pare ca aceasta tema a fost lasata in pace.


Aici gasim cateva mari categorii: Show-uri TV, Filme, Muzica, Jocuri, Evenmente, E-Books.



Siteul vrea sa fie un depozit pentru filme uploadate, muzica, jocuri samd. Daca ai o coneziune bunicica la internet, minim 1Mbps, poti vedea totul direct de pe net fara a fi obligat sa downloadezi ceva. Adevarul este ca totul este piratat mai mult sau mai putin. Insa cum majoritatea nu sunt dispusi sa dea bani, watchTVsitcoms.com este o buna alternativa la torente.


americandad.jpgfamilyguy.jpgLa Show-uri TV gasim amandoua sezoanele din American Dad, gasim Family Guy, The Simpsons, South Park aproape toate sezoanele si 3 sezoane din Desperate Wifes ( Sotii Disperate).


Si daca te intrebi daca gasesti vreun episod din Lost si Heroes, ei bine raspunsul este da. Fericit? Gasesti amantrei sezoanele din lost.jpg Lost si primul sezon din heroes.jpg Heroes.


Acum te intrebi “oare ce filme antici, vechi si de demult gasesc peacolo?”, poi raspunsul este simplu, aproape nici unul. Si asta diin cauza ca printre nenumaratele filme (sunt multe) gasesti nume precum Bourne Ultimatium (HD), Die Hard 4 (HD), Halloween (HD), Harry Potter & The Order of The Phoenix (HD), Mr. Bean's Holiday(HD) si Transformers (HD).


200px-Halloween2007.jpg200px-Bourne_supremacy_ver2.jpg200px-LFoDHPoster.jpg200px-HP1.jpghatchet.jpg


Click pe imagine pentru film.


La muzica nu o sa mai spun nimic, o sa te las pe tine sa iti alegi cuvintele. Nu o sa spun decat ca este multe si este albume intregi :) .


________________________


ILEGÁL, -Ă, ilegali, -e, adj. 1. Care nu este în conformitate cu legea, care încalcă legea. 2. Care nu este recunoscut, admis de lege, aprobat de autorităţile unei ţări, care desfăşoară în ascuns o activitate (politică); p. ext. care serveşte acestei activităţi; conspirativ, clandestin. – Din fr. illégal.





 


 


0 Response to "Priveste Tv Sitcoms"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!