Yahoo!Answers Rocks Dude

Postat de Unknown On 22:39:00
Yahoo answersDesi nu sunt fan servicii yahoo, folosesc doar messengeru', faza cu yahoo!Answers pe care ne-a aruncat-o in fatza acum ceva timp chiar este ... ceva.

Totul functioneza pe principiul " Ai o intrebare? intreaba!", iar cei care iti vor raspunde sunt cei peste *?@/ ( nu stiu cati, oricum sunt multi), utilizatori ai acestui minunat produs yahoo.

Este adevarat un forum este superior din multe puncte de vedere, insa Yahoo!Answers intrece tot atunci cand vine vorba la viteza raspunsului. I cam 5 minute de cam am intrebat, au venit doua raspunsuri.

Ca sa nu credeti ca mint, ete linku la intrebare ... link! 

Dovada

Click pe imagine pentru a mari!

2 Response to "Yahoo!Answers Rocks Dude"

  1. Anonim Said,

    satan's litlle helper suks a$$....yahoo answers e genial...de ce ar fi mai tare un forum??de cele mai multe ori...tre sa scrii de 7 ori sa primesti un raspuns klumea..:|

     

  2. Anonim Said,

    e adevarat ca la un forum fara moderatori buni intra toti si vorbesc despre toate numai despre ceea ce s-a intrebat nu. Dar pana la urma, pe langa yahoo, forumul ca instrument este superior, mai ales pentru faptul ca ramane in timp si e usor de gasit, pe cand in yahoo, cine mai cauta o intrebare de acum 2 saptamani ?! desi ele raman .

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!