WoW is more than that

Postat de Unknown On 13:20:00
Am lipsit cu nesimtire in ultimele saptamani, insa am un motiv foarte bun ... WoW (World of Warcraft).WoW nu este doar un joc cu care iti pierzi timpul. Wow inseamna in primul rand comunicare. Daca vrei sa ajungi usor la level 70 (maxim pe serverul care joc eu) trebuie sa stii si sa vrei sa comunici cu ceilalti jucatori. Ei sunt singurii care iti pot fce viata mai usoara in WoW si desigur .. mai lunga.

Daca dezici sa fi un solo un aceasta lume, la level 70 vei muri, fiindca de aici incolo nu poti gasi Gear bun decat daca esti intr0un raid si faceti niste instante = good comunication.

Nu trebuie sa le scrii romane desigur, ionsa acele doua cuvinte care le spui trebuie sa fie ... la locul lor. Anyway ....

WoW in mare parte este ... a lot of fun, check this comic ( vei gasi asta si in wow, fiindca muti playeri explodeaza de imaginatie):

Wow comic

Eu joc pe un server privat. Asta insemnand ca este gratis. Dar acets "gratis" vin cu o mare problema si anume " A lot of fking bugs!". Asta insemnad de la Skill Tree-uri care nu functioneaza 100% la arene care nu merg. Am ales un server Blizzlike, adica incearca sa copieze un server Blizzard, si interesant este ca reuseste mai mult de 95% sa faca acest lucru.

Comunitatea este extraordinara. Serverul are in jur de 2000 jucatori activi, insa inregistrati sunt mult mai multi. In viata mea de WoW-ist pe acest server, cel mai mare numar de oameni online in acelasi moment, am prins in jur de 4000 oameni. Asta fiindca cazusera celalate doua servere, si majoritatea veanea la noi sa Spam-eze chatul cu intrebari stupide de genul : "De ce serverul nostru e jos?!?" and shit like that.

Pe Tub am gasit un video interesant care explica foarte bine clasele din WoW:







Acum probabil va intrebati despre ce server vorbesc. Pai vorbesc despre WoWLegion de la WowScape. The Blizzlike one!

Si acesta este char-ul meu:






/cry Dar nu se vede scrisul ! Fuck it!

Acum gata, sunt hotarat. Ma duc si wow-ez pana cand voi fi full T6, sau tata va shutdown my pc. Una dintre ele :)

/salute all

/exit

3 Response to "WoW is more than that"

  1. Anonim Said,

    pot sa joc si eu gratis wow ?! unde, cum?

     

  2. Anonim Said,

    mai bine nu scriai aici si jucai wow in loc sa pierzi timpu...nimeni nu stie despre ce server e vorba ...

     

  3. Anonim Said,

    poti sami zici si mie ce addonuri folosesti? si abia astept sa mai vad un episod din "Un spammer idiot" :P ... asa ma distreaza idiotii k as citi kt e ziua de lunga astfel de bloguri :P

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!