Dragi tovarasi, dupa zile de gandire intensiva, eu si tovarasii nostrii, frati si oameni ai muncii, am ajuns la urmatoarele concluzii, dupa ce am inspectat si pus la indoieli chilotii capitalisti ce sunt purtati de femeile capitaliste care este:

Poza 1: Priviti cu atentie dragi tovarsi cat de crud poate fi macho-ul capitalist cu muierea sa. "Bite Me" tradus in cuvintele glorioasei noastre natiuni insemna "Musca-ma", lucru ce insemna ca nenorocitii promoveaza canibalismul. Ce om normal, cum suntem noi, dragi tovarasi, ar vrea sa muste din asa ceva?
Poza 2: Aici suntem in fata unei blasfemii epice dragi tovarasi, fiindca cu totii stim ca Dumnezeu nu poate exista decat ca hermafrodit! Dumnezeu, tovarasi, nu este nici om, nici maimuta, nici muiere, nici barbat. El este un Hermafrodit Gay, putin Paranoic!

Chiloti de Muiere Sweet Chiloti de Muiere Wanted real boy
Poza 3 Poza 4
Poza 3: Tovarasi, vor exista uneori momente cand capitalistul va avea dreptate. Atunci singurul lucru pe care il vom face va fi sa aprobam din cap si sa zicem ca si la noi e la fel. Tineti minte, tovarasi: "Si la noi e la fel!".
Poza 4: Aici dragi tovarasi se vede clar ca societatea capitalista se confrunta cu lipsa barbatilor adevarati. Munca nesanatoasa din spatele biroului i-a transformat din masculi feroce a neamului Homo Sapiens, in baietei de lemn de tipul Limp Dick. Sa nu uitati tovarasi, numai munca in uzina te tine in forta.

Cu multumiri si sare de mare tovarasului sursa.
___________________________
- orice greseala gramaticala mi se aduce la cunostinta printr-un comment plin de ura
- daca ti-a placut acest articol nu uita sa iti tragi un abonamnet RSS gratis aici

0 Response to "Facem revolutie, dar mai intai ne cultivam intelectul"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!