O bere si o ciocolata cu lapte

Postat de Unknown On 17:22:00
Se facea odata ca nici odata in zorii zilei de azi, cam acu' 5 minute, ca mie frumosul din Carpati mi so facut pofta la ce toti barbatii adevarati poftesc intr-o zi calda de vara, cum azi ni s-a prezentat. Eu neingrijit cum de obicei sunt, nebarbierit, nepieptanat si cu pene in par de la perna mea cu fulgi (the best perna ever sa fim clari!!!1) intr-o graba anemica m-am imbracat in toale frumos colorate si mai ales necalcate si am pornit agale pe drumul pietruit cu destinatia finala " Teh Magazin of de la mijloc", cum eu am obiceiul sa il denumesc.
Cu chiu cu vai am ajuns la magazin si cand sa intru ma lovesc cu ochii de o bruneta focoasa, frumos imbracata, camesa alba cu decolteu nu prea mult nu prea putin, o cravata micuta dar care inspira profesionalism si o pereche de jeansi ce nu le era teama sa arate formele acelei fapturi scoase din putul raiului. Ea isi ridica privirea din niste foi si se uita direct in ochii mei. Eu ma blochez vreme de cateva secunde si ma gandesc ca poate e noua vanzatoare, fiindca imi aruncasem ochii prin incapere si nu vazusem pe nimeni altcineva. Si in timp ce ma apropiam de ea, eu cu gandul sa ii spun ce vroiam sa cumpar ea imi zambeste si cu o voce divina de soprana spune " Hello divinitate masculina, bestie din Carpati, fiara nebunatica, iepuras nazdravan, troll warrior in Tier 6 ce esti! " sau parca a spus doar " Salut! ", dar nu cred sa fi spus doar atat fiindca mi s-a parut o vesnicie cat timp a vorbit. Eu am salutat-o inapoi, iar apoi zambind m-a intrebat " Fumati?", "Nu de la primul salut?" m-am gandit eu, dar am spus " Nu! Imi pare rau, dar nu fumez." Ea a aprobat si suav mi-a eliberat calea, fiindca imi statea in drum.
Mi-am continuat drumul spre adevarata vanzatoare, insa acum parca mi se parea ciudat sa comand doar ciocolata cu lapte. Aveam senzatia ca imi autoadministram un sut in masculinitate, asa ca am cumparat si o bere.
Am platit ce aveam de platit si cu pasi de lebada beata m-am indreptat spre iesire. Ea mi-a spus "Ciao!", eu i-am raspuns cu un echivalent in stil Teal'c, ea a zambit, eu am zambit. The EnD!
Acum scriu asta si imi mananc ciocolata. Berea e la rece. O bea tata mai tarziu.

Edit: Am mancat ciocolata, iar acum ma joc cu hartia in care era invelita. Sunt un mascul feroce!!!1 

0 Response to "O bere si o ciocolata cu lapte"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!