Acelasi Film sub un alt nume

Postat de Unknown On 14:03:00

In ultimul timp vremea oribil de neprietenoasa ma tinut inchis in camera. Neavand ceva mai bun de facut am inceput sa ma uit la toate filmele pe care am vrut sa le vad dar nu am avut timp. Majoritatea erau SF, Horror sau Horror/SF.

Filmele SF au fost acceptabile, unele chiar interesante, insa cele Horror erau pur si simplu ingrozitoare. Si nu ma refer la faptul ca erau horror, ci la faptul ca toate parca erau acelasi film, numai ca aveau alt nume "infricosator" si alti actori de "Hollywood".

 


Inceputul e acelasi la toate. El si ea ( posibil deja ceratati, daca nu se cearat mai tarziu) se urca in masina si pornesc intr-o mica excursie pe autostrada, noaptea. Soferul ( de obicei El) se gandeste ca ar fi romatica sa o i-a pe o scurtatura, lucru care il si face, in timp ce "iubire" lui doarme. Ea se trezeste, vede minunatul si romantic drum de tara si ... se dezbraca si sare pe el. Probabila sta ar fi vrut soferul insa, nu se intampla asa. Ea sare pe el, dara cu hainele pe ea si cu foarfeca/celularul/bocancul in mana. Ea nu consdera romantic deloc ca se afla pe un drum despre care nu stiu nimic.


 


Ce se intampla apoi? In timpul discutiei dintre cei doi ceva se intampla cu masina. Nu, nu se mai foloseste faza cu raman in pana, ceva se intampla la motor, ceva peste puterea de reparare a lui, fapt care determina ca ei sa se duca la cel mai apropiat service, care de obicei este si statie de benzina. Suna cunoscut?


 


Desigur ca ajung la statie, dar e noapte, e inchis, cel putin la service, fiindca cel care se ocupa de statia de benzina este la datorie, sau apropoe a inchis, dar sigur il gasesc pa asta.


 


Si ghici cinei asta? Cel care da filmului portia de horror ? Nu. Desi arata ca sim cum ar fi un criminal/pedofil in serie, el nu face nimic. Siongurul lucru care il face este sa apara o data in film si sa se sperie lumea, pe noi, lasandu-ne sa ne gandim la cum uratul de la benzinarie va mutila pe cei doi "indragostiti" certati. Dar el nu va fqace nimic, nici macar nu va mai aparea in film vreodata. Si astia merg mai departe si acolo vom avea partea de horror. Aici da se schimba putin peisaul la fiecare film, ca doar nu muri in toate filmele la fel. Dar sigur cineva va muri, 98% sanse ca el sa moara. Ea e prea frumoasa si camera nu poate filma cum ea este transata.

0 Response to "Acelasi Film sub un alt nume"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!