Cum sa imi protejez calculatorul?

Postat de Unknown On 19:22:00
Pentru cei care inca nu stiu in fiecare secunda pe care ti-o petreci pe net esti o posibila tinta a atacurilor din partea virusilor, spyware-ului, hacker-ilor samd. ...

Pentru a te proteja, mai bine zis pentru a-ti proteja calculatorul trebuie sa instalezi niste software care iti asigura protectie non-stop insa nu si 100%. Inca nu exista protectie 100% de aceea trebuie sa beneficiezi de cele mai bune metode de protectie altfel risti sa "sanatatea' PC-ului tau.

Cat de mult esti protejat depinde si de ISP tau. El este baza protectiei tale, insa tu esti cel care trebuie sa construiasca restul fortului.

Metodele de protectie sunt multe unele mai bune ca celelalte insa pana la urma totul se reduce la cat esti dispus sa cheltui, ce vrei sa protejezi si mai ales de cine vrei saprotejezi.

Cu sigurna ca atunci cand ai citit ca constructia unei aparari costa bani, ai strambat din nas. Adevarul este ca acum ai posibilitatea de a alege. Daca vrei o protectie serioasa pentru un calculator care sub nici o forma nu trebuie sa cada in mainile "dusmanilor" trebuie sa dai bani, insa pentru o protectie de o calitate putin inferioara, uneori chiar deloc inferioara, poti alege o protectie gratis. Exact GRATIS. Exista numeroase solutii de protectie gratis, solutii pe care le vei gasi in urmatoarele randuri.

Pentru a constuia defensiva rapid si fara multa munca nu ai nevoie decat de patru pasi:

1. Fi sigur ca Windows-ul este Updated

2. Instaleaza un Firewall, ALTUL decat cel incorporat in WinXP. Acela este lenes si da rateuri, multe ..

3. Instaleaza un Antivirus.

4. Instaleaza un AntiSpyware.

La sfarsit fi sigur ca totul este adus la zi, updated. Si in putine cuvinte cam asta ar fi.

" Tu: - Super, asta stiam si eu, spune-mi ce si de unde sa folosesc ca-ti sparg capu'.

Eu: - Bine, bine, nu da ca zic tot! "

In Multe cuvinte:

Activitate defensiva activa:

Daca vei intelege ce este un virus, un spyware ( adware, scumware) si un hacker vei putea organiza defensiva mai bine deoarece vei stii ce sa nu faci si ce sa faci pe internet, asta fiind o acyiune defensiva activa, adica facuta chiar de tine. Trebuie sa inveti sa ignori, pe cine cand si mai ales pe unde. Pentru asat este de invat cate ceva.

Daca esti simplu utilizator de internet nu iti va trebui aceasta metoda, fiidnca iti va face zilele negre. Intrenetul nu este chiar un loc asa de rau. Doar am vrut sa amintesc ca exista aceasat metoda de protectie.

Metoda de protectie pasiva:

# Varianta FREE

# Varianta Heavy Duty Protection ( U Need $$$ )

ps: iti trebuie bani numai daca vrei sa respecti legea ;)

In curand varianta Freak - Total Protection - Danger at every step unde vei gasi informatii cum sa te protejezi 99% ...

0 Response to "Cum sa imi protejez calculatorul?"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!