Varianta Free de a proteja PC-ul

Postat de Unknown On 20:18:00
Antivirus, Firewall si Antispyware, armele tale impotriva dismanilor din mediul intrnet. Variante Free, locul de unde le poti descarca, o mica poza si ceva cuvinte. Exista o solutie si atunci cand nu ai bani. Trebuie sa stii unde sa cauti.

1. FREE AntiVirus


Downloadeza si instaleaza un antivirus. Exista mai multe optiniuni insa eu iti propun sa alegi intre 3, pe care eu personal le-am testat.
AVG Free Edition



Acesta este un antivirus bun si difera de fratele mai mare, ala care costa bani, prin faptul ca versiunea nu te lasa sa folosesti anumite servicii non-critical. Ca si fratele mai mare beneficiaza de serviciul de update, ca altfel nu ar fi bun de nimic. Cel mai bun antivirus fara un serviciu de update peste noapte devine "cel mai prost din curtea scolii".

>>Download

AntiVir Personal



Este un antivirus bunicel, asta deaorece este gratis insa are niste mici neajunsuri cuma ar fi neexistenta serviciului de scanat e-mail-uri. Daca un email este infectat nu vei afla decat dupa ce l-ai deschis, insa atunci AntiVir isi va face treaba normal. O alta problema a lui este ca isi face vizibil prezenta. Noi vrem, sau ar trebui sa vrem, un antivirus silentios care isi face treaba cat mai invizil posibli si cat mai bine. AntiVir isi face treaba foarte bine, avand un motot foarte bun, insa este un laudaros, facundu-si rezultatul muncii vizibil de cate ori are ocazia.

>>Download

BitDefender 10 Free Edition



De BitDefender avem numai cuvinte de lauda. Ca si celelalte variante are unele neajunsuri, dar e free ( gratis ). Fratele mai mare reapara acele neajunsuri, ci fratele mai mare nu este chiar atat de scump fiind un concurent serios la capitolul performanta/pret. Fratele mai mic, si anume varianta free, are unele servicii disabled ( inchise ), insa acestea nu sunt critice. BitDefender free Edition isi face treaba pentru care a fost facut si pentru care il vrei, si o face foarte bine.

>>Download

2. FREE FireWall


Fara un Firewall activat esti ca o rata fara aripi si schioapa in mijlocul sezonului de vanatoare.
Sunbelt Kerio Personal Firewall




Acesta este un Firewall care asigura cea mai buna protectie, desigur dintre variantele free. Nu ridica multe probleme si este ascultator. Este aproape identic cu varianta pe care dai bani. A si inca ceva .. v-am spus ca este cel mai bun?

>>Download

ZoneAlarm Free Edition

ZoneAlarm face parte din sectorul free si asat este singurul lucru care il face o optiune .. insa ca firewall este slabut si nu se compara cu varianta platita. Este bun pentru o aparare light care nu necesita pea multe intreventii din partea utilizatorului. Isi face reaba silentios fara prea multe alarme, insa cum am mai spus nu este cea mai buna optiune.
>>Download

Comodo Firewall

Comodo Firewall este foarte bun firewall. Este un firewall pe care te poti baza. Alte optiuni mai dau rateuri insa Comodo te va apara intotdeauna. Varianta platita aduce unele imbunatari insa diferentele nu sunt mari.
>>Download

3. FREE AntiSpyware


Un bun antispyware te va proteja si impotriva altor forme de malware ( adware, scumware )
Spybot Search and Destroy

Este un bun luptator cu spyware-ul. Insa din cauza ca noi intari ale lu' Spyware sosesc la porile tale in fiecare secunda, Spybot va fi incoltit si trimis in amintire. Este un gardian bunicel, insa nu te poti baza pe el din cauza ca a ramas in urma. Si degeaba creatorii incearca sa il aduca la zi, a ramas prea mult in urma.
>>Download

SUPERAntiSpyware

Un personaj de incredere care isi va face treaba. Uneori este cam timid si de aceea ar trebui considerat o alegere secundara, dar (exista un dar ) desi are un nume mai putin melodios SuperAntiSpyware este mai bun ca unele optiuni care cer bani, insa nu este cel mai bun. Pentru un utilizator care nu necesita un nivel mare de protectie, este alegearea perfecta deoarece este relativ usor de folosit.
>>Download

AdAware

AdAware ofera protecie impotriva mai multo tipuri de malware nu numai impotriva SpyWare-ului.
Este o optiune buna care isi face treaba destul de bine. Are o problema cu consumul de resurse insa pentru ca se lupta cu atatea tipuri de dusmani, alegel pe el.
>>Download

4 Response to "Varianta Free de a proteja PC-ul"

  1. Anonim Said,

    [...] # Varianta FREE [...]

     

  2. Anonim Said,

    Inca o varianta free: crackuiti produsele care costa bani =))

    edit admin: nu intrece masura, nu sunt obligat sa te suport! Al doilea comment care, consider eu, ca nu isi are locul aici!

     

  3. Anonim Said,

    apregiez gestul pe care il faci invatandu-ne sa ne protejam pc-urile dar nu pot sa downloadez niciun program antyspyware
    As vrea daca se poate sa imi trim si mie SUPERAntiSpyware prin mail (asta daca are sub 10 mb si cred ca are) multumesc anticipat

     

  4. Anonim Said,

    Hostul a cazut de aceea nu merg downloadurile. Asteapta pana revine si downloadeaza. Sau incearca aici >>Download SuperAntiSpyware

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!