Cum sa inveti usor Html

Postat de Unknown On 01:52:00
Eu unul folosesc la greu acest site. Este in romana, iar lectiile sunt prezentate intr-un stil care permite asimilarea de noi cunostinte rapid in ale Html-ului. E foarte bun mai ales cand vrei sa publici nu stiu cum un articol pe blogul tau. Textul sa fie aranjat cumva in jurul unei poze si chestii deastea. Un site foarte bun pentru incepatori. Si totul e gratis desigur. Am vrut sa va spun depsre el, fiindca am intalnit persoane care inca nu stiu sa foloseasca google. Scrii html si atat si cauti. Ghici unde va aparea siteul propus de mine?

Deci un site de unde poti porni usor si repede in lumea Html. Probabil exista alternative mai bune, dar eu am oprit cautarile cand am gasit pe acesta. Explica si exemplifica aprope fiecare pas. De la taguri de baza pana la crearea de scripturi Java. Pentru cei care vor rapid sa afle ceva exista un tabel cu taguri si explicarea acestora. Click on :)

1 Response to "Cum sa inveti usor Html"

  1. Anonim Said,

    am facut o pagina web pe pc meu insa nu stiu cum sa o public am cautat pe net si am gasit otot felul de explicati insa nici una nu ma lamurit sa ma ajute cn stie va rog

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!