Joost TV

Postat de Unknown On 19:28:00
Joost ( www.joost.com ) este o noua posibilitate de a privi televiziune direct pe internet la o calitate superioara a imaginii. Detalii despre Joost si despre cum poti sa pui mana pe o invitatie.




Sute de emisiuni full-screen de pe canalele tale favorite.



Fara program, tu esti seful. Priveste ce vrei, cand vrei.


Chat, messagerie instant, functie search si multe alte bunatati

 


Add-ons si sistem de update.





 


Cerinte minime:




  • Windows XP Service Pack 2 cu DirectX 9.0c

  • Pentium 4 processor, 1 GHz

  • 512 MB or more RAM

  • O placa video cu suport DirectX si cel putin 32 MB de VRAM

  • Aproximativ 500 MB spatiu liber pe HardDisk

  • Programul joost ocupa aprox. 10 Mb la download,ajungand la 30=35 de MB pe disk. Restul este necesar pentru cache.



  • Broadband/ADSL (1 Mbit/s downstream, 512 Kbit/s upstream recomandat, desi viteze mai mici ar putea sa mearga)

  • 1 hour of viewing is 320 Megabytes downloaded and 105 Megabytes uploaded, which means that a 1 GB cap will be exhausted in about 10 hours (see important note below)

  • 1 ora de vizionare inseamna 230 Meabytes downloaded si 105 Megabytes uploaded, ceea ce inseamna ca 1 GB va fi atins in aproximativ 10 ore. ( Important pentru cei ce platest fiecare Megabyte sau au limita de banda de la ISP.



Cum Faci Rost De Invitatie

Puteti deveni si voi un beta tester, insa trebuie sa asteptati pentru confirmare. Daca vreti sa incercati cat mai repede Joost eu pot sa va invit in familia Joost. Nu am nevoie decat de un nume si prenume, desigur cum vreti voi sa va cheme, si o adresa de email pe care sa va trimit invitatie. Atentie adresa de email pe care este trimisa invitatia este si adresa de email pe care trebuie sa o folositi cand va inregistrati.

Deci, daca vrei Joost, trimite-mi un email pe gmih4i@gmail.com cu numele si prenumele pe care il vei folosi la inregistrare, ATENTIE!!! Nu CER si nici NU trebuie sa imi dati numele vostru real. Deasemenea imi trenbuie si numele complet al adresei de email pe care o veti folosi la inregistare. Aceasta trebie sa fie reala, insa va puteti face un nou account de email daca nu vreti sa imi dati adresa de email personala. Probabil, sper ca probabil, majoritatea au o adresa de email care o folosesc pentru asa ceva.Gmail este foarte bun pentru asa ceva. Ca subiect treceti "Invitatie Joost-mih4i", asta ca sa stiu ca sunteti de pe blog, altfel voi considera spam si voi sterge. Daca vreti sa primiti cat mai repede lasati si aici un mesaj in care imi spuneti mi-ati trimis email cu informatiile, asta deoarece imi verific casuta de mail mai rar decat blogul :)

Exemplu :

Subject: Invitatie Joost-mih4i

Vreau Invitatie Joost.

Nume: Gagarin Pruna ( aici treceti numele vostru)

Email: gagarin@pruna.com ( adresa de email pe care o veti folosi la inregistrare )

... ( aici daca vreti sa adaugati ceva)

_________________________

RECLÁM//Ă ~e f. 1) Publicitate realizată pe diverse căi (anunţuri, în publicaţii, la radio, televiziune etc.) în scopul de a suscita interesul publicului faţă de ceva. 2) Mijloc (articol dintr-o publicaţie, afiş, prospect, placardă, panou etc.) cu ajutorul căruia se face această publicitate. 3) Prezentare elogioasă şi exagerată a meritelor unei persoane cu scopul de a-i crea popularitate. [G.-D. reclamei] /<fr. réclame, germ. Reklame

3 Response to "Joost TV"

  1. Anonim Said,

    asta e folositor in tarile unde multe posturi emit pe internet.nu in romania unde nu poti vedea decat tvr international si otv. si oricum....tot tunnerul e mai bun ;)

     

  2. Anonim Said,

    do you know any information about this in english?

     

  3. Anonim Said,

    yea i do but i think they explain everything you need to know on thyre website http://www.joost.com/. You don't need an invitation anymore as far as i know. I tried it, it, s cool but it's beta and has some problems. if you want to ask something please do :)

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!