Viata pentru ei, Tv pentru noi

Postat de Unknown On 16:12:00

Exista oameni care s-au decis ca viata lor merita sa fie filmata si difuzata 24/7 pe internet. Unii o fac din placere, altii vor sa isi imparat experienta, si exista si uni care spera sa faca ceva bani. Justin.tv este nu doar un site ci un colectiv de oameni care isi traiesc viata pe ecranele noastre. In realitate o mica parte din acestia se lasa filmati 24/7 ... si e chiar plicticos sa urmaresti pe cineva dormind 8 ore.Ai posibilitatea sa vorbesti in timp real cu cel a carui viata o privesti, existand optiunea de chat.


 


Cel mai tare lifecaster este fara indoiala iJustine. Aceasta tinara, 23 ani, blonda reuseste sa atraga aproape 100 de vizitatori chiar si atunci cand doarme, cand lumina este stinsa, lasand pe cei care privesc sa le zburde imaginatia. Fanii i-au dedicat un site, un forum, un FAQ, un site cu citate. Incredibila Justine detine si un Facebook, Myspace (desigur) si un Blog foarte interesant. Poti vedea albumul ei de poze pe Flickr, poti vedea ce a ascultat in ultimul timp, muzica, sau o poti vedea pe Virb.com, daca stai si cauti o vei gasi cam peste tot, pur si simplu cam toata viata ei este pe net int-ro form sau alta. Numele ei a devenit ceva.







Eu unul nu sunt pro iJustine, di cauza ca tipa este o profesionista ci cam tot ce face este bine calculat. Am intalnit pe Alan un tip care nu a inceput sa difuzeze decat de cam 5-6, care abia acum s-a culcat. A reusit in acest timp sa stranga aproximativ 30 de oameni dintre care cam 10 erau activi si in chat. Tipul se comporta super si raspun dea la orice intrebare. Amuzant era atunci cand in fundal se auzea un avion, asta deoarece tipu locuieste langa un aeroport. Il puteti urmari si voi aici, asta daca este online http://www.justin.tv/dealer . Apropo, pe mine ma gasisiti prin chaturi sub numele de lethargica, poate ne intalnim peacolo.


 


Eu ma uit la ei din cauza ca ai sansa sa inveti ceva din experienta lor. Ma uit la ei in loc sa ma uit la porcaria de televiziune romana, deci nu consider o pierdere de timp, din contra.


 


Atentie poate crea dependenta!


 


___________________________


IGNORÁNT, -Ă, ignoranţi, -te, adj., s.m. şi f. (Om) incult, fără cunoştinţe elementare; neştiutor. – Din fr. ignorant.

3 Response to "Viata pentru ei, Tv pentru noi"

  1. Anonim Said,

    Ai grija sa nu fie invers: TV (buisness) pentru ei, viata ta! Nu prea ai ce sa inveti din asa ceva pentru ca modul in care cineva a reusit poate fi fara probleme reteta unui fiasco total pentru altcineva. ....... deci?!?!?!?!?

     

  2. Anonim Said,

    Deci dute inapoi la "Cio darwin!" sau cum se numeste. Business? macar ai intrat vreodata pe Justin.tv?

     

  3. Anonim Said,

    odata, dar mergea greu si l-am inchis (nu-mi suscita interes)

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!