Minunile Romaniei

Postat de Unknown On 20:35:00

Carei faza cu minunile Romaniei? De ce Palatul Parlamentului nu este pe lista celor 7* ? Idiotilor (aia care se ocupa de lista), Palatul Parlamentului, chiar daca a fost construit asa cum a fost, este o minune!
Crezi ca ... la construirea Piramidelor (Giza), una dintre minunile lumii antice, sau a Zidului Chinezesc, una din minunile lumii moderne, nu au fost sacrificati oamenii ? E corect ca istoria din spatele cladirii sa impiedice intrarea acesteia in topul monumentelor Romaniei?
Chiar daca ne place sau nu, Palatul Parlamentului ( Casa Poporului) este o minune a Romaniei. Este chiar si unul dintre cele mai vizitate monumente de catre turistii straini. Fiindca in fond, toata faza cu monumentele este pentru a cladi o imagine mai buna a Romaniei si repectiv turismului.
Casa Poporului trebuie sa fie in topul Minunilor Romaniei sau tot topul este facut pe alte criterii si cu alt scop decat ceea ce s-a promis ca se va face.
! Aviz celor ce au un edificu pe langa ei. Fiti unul dintrei cei care dau cel mai mult si edificiul de langa voi o sa devina Minune a Romaniei. Daca aveti un hotel, sau ceva in domeniul turistic, pensiune ceva de genul, o sa va cresteti profitul de nspe ori odata ce o sa aveti langa voi o Minune a Romaniei.

 


Ipocritilor, va bagati picioarele in toate si tot!


 


Si o mai fac si in fata noastra crezand ca suntem orbi si nu vedem. adevarul este ca suntem orbi, si mai e si faza ca nu ne pasa. Tie iti pasa? ... iti spun eu, nu iti pasa! Fiindca tu nu ai un hotel.


___________________


* Edit: September, 19th, 2007

6 Response to "Minunile Romaniei"

  1. Anonim Said,

    Unde ai citit că nu este? Eu parcă ştiam că e...

     

  2. Anonim Said,

    Ca de obicei sunt orbit de nerabdare. Vorbeam de lista celor 7, pe care pana acum se pare ca nu este. Si cica lisat inca este in faza beta, intermediara. Asteptam sa vedem ce se va schimba. E adevarat Palatul Parlamentului este pe lista celor luate in considerare. Mea culpa. :)

     

  3. Anonim Said,

    Ar trebui puse mai multe pe lista minunilor.

     

  4. Anonim Said,

    Ar trebui, insa atunci cand oamenii au fost intrebati la ce se gandesc, au venit unii cum ca nush ce statuie ar trebui sa fie in lista. Statui?! Sa fim seriosi, ce statuie din Romania merita titlul de Minune?

     

  5. Anonim Said,

    Mai copii...cum puteti spune ca Palatul Parlamentului este o minune a Romaniei? Acea cladire este de un prost gust rar intalnit...ca si toata zona respectiva de fapt. Bucurestiul are multe de oferit in materie de arhitectura si arta dar voi sunteti needucati, ignoranti si vedeti doar ce are dimensiune mare. Mai luati si voi la rasfoit o carte, mai mergeti printr-un muzeu si apoi mai vorbim.
    P.S: Se scrie Gizeh, si Marele Zid chinezesc nu are nici o legatura cu Epoca Moderna, si pentru cultura ta generala este ce mai mare constructie din China Antica.

     

  6. Anonim Said,

    "Mai copii ... ", fiecare cu parerea lui. Eu in ignoranta mea asta cred. E bine sau rau, nu imi pasa. Eu cred ca ar trebui sa fie pe lista, tu nu. Argumente pro si contra avem amandoi. E adevarat ca Bucurestiul are si altceva de oferit, insa atunci cand alegi o Minune, marimea este o chestie mica care trebuie luata in considere. Deci aici te inteleg, ai un punct de vedere si ti-l exprirmi. Tot respecul meu.

    Cat despre Giza:

    Giza or Gizah (Arabic, الجيزة, transliterated al-Gīzah; pronounced in the Cairene dialect of Egyptian Arabic eg-Gīza; also sometimes rendered in English as Gizeh, Ghizeh, Geezeh, or Jeezah) is a town
    in ...


    Intotdeauna spun, nu vorbi despre ceea ce nu stii. Aici nu te inteleg. Se putea face o mica verificare, poate exista o mica sansa sa se scrie Giza. Dar tu ai fost sigur ca este Gizeh. Asta din cauza ca se citesc toate prostiile ascunse sub un titlu si doua coperti, numite de unii carti. Dintre toate porcariile numite acum carti, nici macar 5% nu merita sa stea pe raftul unei librarii. E adevarat ca citesc putin, dar asta din cauza ca citesc ceea ce cred eu ca merita citit. Anyway ....

    Marele Zid Chinezesc ?!
    Este adevarat am gresit. Mea culpa. Nu este una dinte minunile lumii moderne, ci este pe lista alternativa a minunilor lumii antice. Si pentru cultura ta generala Marele Zid Chinezesc este cea mai lunga constructie facuta de om, din toate timpurile.

    Pana acum 2-1 pentru mine, si eu sunt ala incult.

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!