Paza & Protectie vs. Scutece & Cacat

Postat de Unknown On 02:18:00
mih4i Costumz ProductionAzi, dupa o surfare sumara a netului romanesc am dat peste site-ul de prezentare al specialistilor in protectie si paza SSP si ceva. Nu dau link de clickait si nume full ca nu vreau sa imi complic viata. Cine stie ce avocati smecheri are domnii!

[ paranteza ... http://vvv[punct]sspguard[punct]ro ... ]

[ alta paranteza ... daca bag linku, si vorbesc asa despre ei, mi se poate intampla ceva legal? adica incalc vreun kkt de lege deasta democratica de pe la noi? si lasama cu free speech, ca-n Romania e free speach cand imi pica mie coaie din cur de 24k ]
SSP !? What the fuck ( Ce pwla gargaritei) SSP means ( inseamna )?
Stupid Sissy People?!?

Site dragut, horibil ca naiba, cu butonase bine gandite, saracu webmaster, si cu sute de pagini de informatii. Sute ies cand aproximezi cu mila, ca realitatea ne zice ca au 7 pagini, in care 3 au cate o poza, iar una niste linkuri albastrele.

Anyway, oamenii ne prezinta certificatu de inregistrare, asigurarea ( o au prin Asi Rom & Tuica ), licenta IGP ( sincer nush cei asta) si oferta de servicii. Oameni seriosi ce draqu! Poze dargute, pe care le poti usor copy/paste daca vrei si tu sa faci firma deasta!

mih4i Costumz ProductionPrin serviciile lor de calitatea verzii murate, gasim si "Paza protectie ambasade, banci", in doua variante: cu armament si fara armament.
Tare frate! Daca vrei sa protejezi o banca si vrei sa faci economie la bani, vei angaja oameni fara armament. Ca daca cineva ataca banca, o vor ataca cu mainile goale. "Da toti banii, sau dau cu sutu in cur la asta!" sau " Nu misca ca dau cu pumnu", genul de amenintari sub care cei de la ghiseu vor fi convinsi ca singura sansa de supravietuire este sa iti dea tie banii, domnule hot care ataci o banca cu mainile goale. Pana la urma costa mai putin, si asta e ce conteaza.

Citesc eu mai departe super-oferta SS-pistilor si intre "Transport valori cu autovehicule blindate proprii In afara localitatii" si " Actiuni de protocol pentru VIP-uri Transport si escorta citesc ... Baby-Sitter!
Ha?! Baby ce? Citesc eu bine? Da bah astia ofera aza si protecte la scutece!Da la asta avem domle optiunea cu armament sau fara? Ca Cred ca vecinu de la patru e Kakatofil, si vrea sa-mi fure scutecele lu fiumiu!

Deci dragi parinti care aveti nevoie de un sitter, apelati cu incredere la o agentie de paza si securitate, ca au astia Baby_Sitteri calificati cu studii inalte si armament in dotare.

Vulturu Plesuv Furat de Pe DiscoveryProbabil motto-ul lor este:

" Pan' la moarte, Paza si Protectie scutece murdare ! "


Si desigur daca observati ce vultur falnic are oamenii, furat de pe Discovery Canal, si-l fur si io ce pwla mea, pai nui asa!

0 Response to "Paza & Protectie vs. Scutece & Cacat"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!