Guma pentru creier

Postat de Unknown On 01:16:00
think gumDesi pana acum in lumina stiintei moderne ( si a spam-urilor) erau penisurile noastre ( cum sa le marim, stimulam, colora, parfuma, lubrifica si alte alea), iata ca exista si oameni care s-au oprit din a admira si a incerca sa imbunatateasca penisul uman, si au scos si ceva pentru creierul nostru.

Fara prea multa introducere, ca strica, Param Pam Pam ... Lume Lume ete Guma pentru cei inceti la minte si nu numai:Think Gum.

Aceasta incredibila inventie (serios chiar incredibila, credeam ca mai intai va aparea o guma care iti stimuleaza coaiele sau ceva de genul) se lauda ca contine, pe langa relativ MARE cantitatea de cafeina, ginkgo biloba si bacopa monnieri, doua suplimente de tip "boschete" care se pare ca au proprietatea de a stimula si imbunatati memoria si concentrarea.

Gandestete, acest produs va revolutiona viata ta. Pentru cei cu servici, guma aceasta ii va ajuta sa tina minte toate detaliile plicticoase din viata ta de muncitor prost platit. Pentru cei cu scoala, guma asta te va ajuta sa tii minte cand ai chiulit, sa sti pe ce zile sa iti iei scutirea de la tipu de la coltul scolii. And so on ...

0 Response to "Guma pentru creier"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!