Incredibilul Paul Potts

Postat de Unknown On 04:08:00
Marea Britanie, precum America si al ei American Idol, are propiul sau concurs de tipul "Megastar" ( care este un "american idol" romanesc ), concurs pe nume "Britain's got Talent". Toata lumea stie ce se intampla la un asemenea concurs, si anume, de sub pietre ies toti antitalentii la muzica si se prezinta la auditii, astfel YouTubu' isi umple sertarele cu noi filmulete cu si despre ciudati.

Ce e cu Paul Potts va intrebati? Paul este un tip care s-a prezentat la concursul britanic. Inainte ca el sa fie acceptat trebuia sa treaca de auditie. Iata ce se intampla:







Chestia e ca te atinge, eu nu am ajuns sa plang :D, insa nu eram departe de a o face.

Paul a castigat desigur concursul, iar de atunci, nu ca pe la noi, lumea nu a uitat de el. Acum participa la turnee in intreaga lume, are propriul lui site, un blog, un myspace, si multe, multe altele. Omul se vinde cat mai bine, a scos chiar si un cd.

Concursurile de acest gen sunt exact pentru oamenii de felul acesta, cu mult talent insa fara posibilitate de a arata asta lumii.

3 Response to "Incredibilul Paul Potts"

  1. Anonim Said,

    am vazut si eu pe youtube auditia...e absolut... remarcabil...
    neobisnuit...si greu.,..
    muzica comerciala poate fi cantata de ORICINE daca este intr-un studio, insa muzica de opera poate fi cantata doar de oameni cu talent pentru asta.

     

  2. Anonim Said,

    Intre timp a aparut si Cortel Busuioc "Pavarotti"

     

  3. Anonim Said,

    este absolut incredibil cum canta omul asta. am citit pe site-ul lui pareri de la oameni, care ziceau ca au iubit muzica lui Pavaroti si ca dumnezeu cand l-a luat pe Pavaroti de langa noi l-a adus pe acest om simplu pentru a ne delecta cu vocea lui si cu melodiile acestea superbe!!!!
    EXTRAORDINAR!!!

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!