Sala nu e pentru toti

Postat de Unknown On 20:37:00
Unii se duc la sala ca sa mai scape de cateva kilograme, altii ca sa mai creasca in masa musculara, exista unii care doar vor sa se mentina in forma, insa exista si unii care se duc la sala, doar ca sa se duca :). Saracii nici ei nu stiu ce cauta acolo exact sau ce trebuie sa faca, insa se duc. Desigur ca nu toti se nasc stiind ce au de facut, de aceea exista antrenori care sa te invete sa faci ceea ce nu stii, dar tipului de oameni de care vb eu, nu le trebuie antrenori, deoarece, cum am mai spus, nici ei nu stiu exact ce vor, cum sa ste altcineva.

Astazi, la sala, am vazut cativa oameni care se incadreaza perfect in categoria celor ce nu stiu ce vor, de accea m-am gandit ca ar trebui sa fac o lista cu chestii pe care daca nu le stii sau nu le poti indeplini, stai departe de sala, ca nu rezolvi nimic.

  1. Daca dupa fiecare repetare te uiti la unghii sa vezi daca au patit ceva, sala nu e de tine, pierzi timpul degeaba. (vroiam sa zic ca asta e special pentru femei, insa nu o sa zic asta, sunt destui "barbati" cu aceeasi problema)

  2. Daca dupa 5 minute dupa ce ai intrat in sala, inca te invarti pe langa aparate, zambesti si le atingi pe fiecare, fara macar sa fi incercat vreunul, si mai si porti o geaca groasa pe tine, cu toata bunavointa iti spun, lasate de sala, sigur nu e de tine.

  3. Daca nu stii care e diferenta intre o repetare si o serie, sala nu e de tine. Apucate de gatit sau impletit maturi, sigur acolo o sa slabesti mai mult decat la sala.

  4. Daca nu poti face diferenta intre brat si antebrat, inseamna ca nu prea ai fost la scoala, si in plus, ca bonus, sala nu e de tine :).

  5. Daca crezi ca Biceps si Triceps sunt personaje din desenele animate, ghici ce? Sala nu e de tine, exact.

  6. Daca iti propui sa "faci muschi" sau sa slabesti dupa numai cateva zile, mai bine te lasi de sala, ca asta nu se va intampla niciodata.

  7. Daca te duci la sala ca sa asculti muzica, sa vorbesti cu altii sau sa citesti nush ce reviste, ghici ce? Sala nu e de tine!

  8. Daca nu stii ca alimentatia conteaza chiar mai mult decat exercitiile, prietenos iti spun, lasa-te ca nu vei face nimic.

  9. Daca te duci la sala de 4 ori pe luna, mai bine lasate ca pierzi timpul si banii degeaba.

  10. Daca crezi ca, desi te reprezinta una din cele 9 chestii de mai sus, te poti duce oricum la sala pentru a obtine rezultate, dute, si vina peste trei luni aici si spune ce ai rezolvat :D.

4 Response to "Sala nu e pentru toti"

  1. Anonim Said,

    Uitasi una: Daca ai prea multi muschi si te aduci la sala asta,nu te duce,ca se sperie cele 9 clase de people mentinate mai sus si ramane sala goala. :D

     

  2. Anonim Said,

    Haha da, aia e number 11

     

  3. Anonim Said,

    Si in ajutorul culturismului vine si suplimentele care te ajuta la slabit sau la cresterea musculara....Cei interesati gasiti aici suplimente pt fiecare ins.
    www.suplimenteshop.ro

     

  4. Anonim Said,

    Un corp bine facut intotdeauna va fi apreciat.

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!