Misiune Imposibila 112: Salvati Porcu'

Postat de Unknown On 00:38:00
smurd

Acum o jumatate de ora am crezut ca o sa mananca coliva. Doua mari masini de la Smurd s-au oprit la vecinul vizavi de mine, iar eu stiind ca asta, vecinul, are probleme de sanatate, am crezut, ca poate, poate, acum de Craciun, mananc coliva. Pai n-a fost sa fie, n-a murit nimeni, adica de murit a murit cineva, dar nimeni de care sa ne pese atat de mult incat sa-i facem coliva. Murise, exact v-ati prins, porcul domle.

Deci doua masini Smurd, sa mentionez ca erau cu luminitele aprinse, au venit, la vecinulporc meu, pentru ca i-a "murit" porcul. Am vazut trei nene. Unu a carat capul porcului, altul pulpele din spate, curu', sau cum s-o numi ca nu o am cu anatomia porcilor, iar celalalt a carat o bucata de sorici. Sorici frate! Si au pus porcul in masina aia noua si frumoasa cumparata din banii statului, banii mei mancamiar, pe echipamentul ala de costa mai mult decat ficatul si o bucata din plamanul meu. Si fac pariu ca si benzina era tot din banii mei ... bine lu' tata.

Mama lor a draqu de romani care zic ca sunt saraci. Cum sunteti saraci mah? Cand ne permitem sa caram porci transati in masini super scumpe si super echipate! Noi romanii suntem bogati, toti, numai ca nu stim asta.

Si in timp ce cautam porci pe google am gasit la porc transat o imagine care arata multe dar spune putine. Ma gandesc cine era porcul si cine era transat.

porc transat porn

* am uitat sa mentionez ca imaginea de mai sus va apare numai daca nu ai nici un filtru de la google activat. standard imaginile ca aia de sus, sunt blocate si nu ajung la tine.

0 Response to "Misiune Imposibila 112: Salvati Porcu'"

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!