Sa fie ca la inceput

Postat de Unknown On 03:46:00
Iti merge din ce in ce mai greu calculatorul? Timpii de incarcare (load) au ajuns exagerat de mari? Internetul iti merge din ce in ce mai prost? Jocurile nu mai ruleaza la fel de bine ca prima data? Vrei o solutie gratis ca sa rezolvi aceste probleme?
Foloseste noul sirop de PC:
fucxilom

Fucxilom este un pack ce contine mai multe programe pe care le-am ales in functie de performanta/marimea fisierului. Din prima vreau sa clarific ca programele folosite apartin in totalitate tipilor care le-au creat, iar licenta va fi de tip Shareware, Freeware sau  Commercial Trial, in acest pack neexistand programe crack-uite. Acum ca am clarifcat acest lcuru, sa trecem la treaba.

Fucxilom Pack 0.8 beta contine urmatoarele programe:
Un antivirus:
Nume: Nod32 Antivirus
Licenta: Commercial Trial 30 de zile
Marime fisier: 16.14 MB

Un Anti-Spyware:
Nume: Ad-Aware 2007
Licenta:
Non-Commercial Freeware
Marime fisier: 19.94 MB

Un Registry Cleaner:
Nume: CCleaner
Licenta:
Freeware
Marime fisier: 2.61MB

Un defragmentation tool:
Nume: O&O Defrag 2000 Freeware
Licenta: Freeware
Marime fisier: 2.08MB

Un StartUp tool:
Nume:StartUp Tool
Licenta: Freeware
Marime fisierului:109 kb

Recomandare:

Mai intai o sa instalezi antivirusul. Scanezi calculatorul, iar in caz de infectie, dezinfectezi sau bagi la carantina. Daca deja ai un antivirus sau esti sigur ca nu esti infectat (pc-ul nu e infectat), mergi mai departe si instalezi anti-spyware-ul. Scanezi calculatorul. In caz de infectie, dezinfectezi. Daca Antivirusul/Antispyware-ul detecteaza ceva insa nu poate sa dezinfecteze sau stearga, ia numele virusului si cauta in google un Antivirus/Antispyware care poate sa te scape de problema. Acest lucru este putin probabil deoarece am ales dintre cele mai bune softwares, dar se poate intampla.

Dupa ce esti sigur ca ai scapat de virusi, instalezi registry cleaner-ul. Scanezi calculatorul.
Cureti registrii si stergi tot trashu. Apoi treci la partea care va lua cel mai mult timp, depinde de sistemul tau, dar care te va ajuta cel mai mult. Instalezi defragmentation tool. Scanezi calculatorul. Defragmentezi computerul. Usor. Desigur poti folosi si defragmentation toolu' oferit de windows, insa nu face o treaba foarte buna, dar e mai bun decat deloc. Apoi pentru a mari viteza la incarcare, instalezi start up tool si inchizi toate  programele care nu vrei sa ruleze si ele tantos atunci cand sesiunea de windows incepe.

Daca treci prin toate etapele cu siguranta ve avea o viteza mai buna, iar computerul va functiona asa cum trebuie. Atentie! Inainte de folosirea vreunui program citeste License Agreementul cu atentie inainte sa fii de acord cu el.

downlaod fucxilom 0.8 beta

mirror 1: http://www.mediafire.com

mirror 2: http://www.sendspace.com

mirror 3: http://www.dump.ro

2 Response to "Sa fie ca la inceput"

  1. Anonim Said,

    am incercat chestia asta ta si chiar m-a ajutat. multumesc. am avut chia si cativa virusi, dar am putu scapa de ei

     

  2. Anonim Said,

    ba da vreau si eu cd key la antivirus? bahhh?! ADRESA MEA DE EMAIL este frunzaverde_21@yahoo.com. CD KEY vreau?!

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!