112 contraataca cu SMS-uri

Postat de Unknown On 20:25:00

Arbitrul pietei telecom (ANRCTI), ministerul Comunicatiilor, STS (operatorul serviciului 112) si operatorii de telefonie mobila au format un grup de lucru si au decis lansarea la mijlocul lunii octombrie a unui program pilot de bombardare cu SMS-uri a celor care fac apeluri false la 112, a anuntat marti Karoly Borbely, ministrul Comunicatiilor. Prezent la eveniment, presedintele ANRCTI si-a exprimat ... continuare

Ministerul s-a gandit ca e mai bine sa ii atace pe fraierii care isi bat joc si suna la 112 din smecherie deca sa le dea o amenda, care in prezent se invarte intre 500 si 1.000 lei. Atacul va presupune in prima faza trimiterea de 20 - 50 SMS-uri kamikaze care sa incalzeasca urmatoarea faza si anume catapultarea a catorva sute de SMS-uri cu singurul scop de a bloca si neutraliza telefonul fraierului smecher.

Oare vor trimite doar un SMS blank sau vor baga si ceva mesaj de exemplu: "Felicitari 112 te-a ales castigator la concursul "Fraierul Anului!". Premiul consta in trimiterea acestui mesaj de 9999999 ori. Felicitari si sa aveti o zi buna!"

sursa: hotnews

7 Response to "112 contraataca cu SMS-uri"

  1. Anonim Said,

    Pai, vor afla cei care dau fake-uri cum va fi sms-ul...desi nu inteleg ce distractie este in a suna la 112 si a face un anunt fals. Ma intreb ce coeficient de inteligenta trebuie sa ai ca sa te distreze chestia asta

     

  2. Anonim Said,

    IQ de maimuta retardata!

    Chestia e ca poate cineva care chiar are nevoie de ajutor e pus sa astepte din cauza unui idiot de asta. Dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa le dea si amenda si bombardament cu SMS-uri. Poate chiar si o bataie nu ar strica.

     

  3. Anonim Said,

    Deja devii rau, cu bataia adica. Evil,evil :P

     

  4. Anonim Said,

    Dar ar fi eficienta 100%. Crezi ca cine ia bataie mai are chef de farse? :) Deasemenea nici prietenii specimenului nu vor mai avea chef de ceva asemenator.

    Nu prea multa bataie, asa un ochi vanat o coasta rupta, un bocanc un fund, chestii de astea.Ttare ar fi daca ar venii noapte sa il bata in somn. Asa nici nu e traumatizat, crede ca a visat urat.

     

  5. Anonim Said,

    da, dar ceea ce spui tu este impotriva legii. Iar 112 nu se preteaza la asa ceva.

     

  6. Anonim Said,

    aw nu e legal acum, dar daca vor o pot face legal, asta nu e o problema. Legalitatea si ilegalitatea sunt relative.

    Adevarata problema este daca e moral sau nu. Eu personal cred ca da. Chestia care o fac nu e doar o farsa idioata, un om ar putea muri din cauza ca a fost sa stepte cele 5 secunde pierdute cu idiotii.

    Sunt extremist o stiu, dar nu poti sa-i lasi sa scape doar cu o amenda.

     

  7. Anonim Said,

    ma indoiesc ca o pot face legal, daca vor. Sunt anumite stagii prin care trebuie sa treaca pentru a deveni legal, si ma indoiesc ca ar trece si de primul. Functionam intr-o democratie, deci trebuie sa se respecte drepturile omului. Iar aceasta lege le-ar incalca

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!