Forumul Satanistilor

Postat de Unknown On 01:40:00 7 comments
"Stiinta fara religie e patetic, religia fara stiinta e oarba."
-Albert Einstein-

mielSe apropie Pastele, iar gandul m-a dus la carnea de miel. Desii micutul miel, alb si neajutorat, este foarte adorabil si simpatic, odata ce ajunge in fata ta pe masa, nu mai este decat o bucata de carne. Apoi de la miel m-am gandit la sacrificarea lui, de la sacrificare mi-a venit in minte sangele ala caldut care curge pe blanita cea alba si pufoasa a mielului, iar de aici mi-am amintit de un vechi forum pe care il citeam. http://www.forum.adeptiisatanei.com/

Forumul, dupa cum spune si numele linkului, are ca tema Satanismul, insa nu toti membrii, dupa cum ai fi tentat sa crezi, sunt "satanisti". Majoritatea membrilor sunt satanisti moderni, filozofici, cel putin asa am remarcat eu. Foarte putini sunt satanisti clasici, adica cu ritualuri and such stuff. Unii dintre membrii sunt doar curiosi, ca mine. Majoritatea "satanistilor" pe care i-am citit, sunt inteligenti si educati.

Imaginea lor este stricata din cauza unor pusti "neintelesi" care fac lucruri tampite in numele satanismului. Este asemanator cu ceea ce se intampla cu hackerii. Cuvantul, hacker, este folosit impropiu de catre media, fapt care a dus la invinuirea hackerilor pentru probleme create de crackeri ( si altii ). Hackerul este un om bun, de partea ta. Cred ca asa se intampla si cu satanismul.

Amuzant este cand mai intra cate un martor iehovian si incearca sai converteasca pe "pacatosi", promitandu-le lumina si pace.
***
In primul rand trebuie sa intelegem ca satanismul nu este decat o religie ca oricare alta. Din cauza ca reprezinta si invata exact inversul religiei crestine, suntem invatati de catre biserica crestina (asta la noi) si societate ca e "caca" (aka. rea).

Biserica din cauza ca este direct amenintata de catre satanism, iar societate din cauza ca isi apara gardianul, si anume biserica. O societate fara religie e destinata esecului. De exemplu comunismul. Un factor al decaderii acestuia a fost religia.

La multi ani domnule Diriginte :)

Postat de Unknown On 05:30:00 2 comments
Astazi am fost nevoit sa ajung la scoala cu 10, DA, spun 10 minute mai devreme decat de obicei. Crima! Motivul a fost faptul ca azi a fost ziua, cred ca de nastere, a dirigului. Om bun si de treaba as putea spune :), poate chiar intelegator.

Dirigul ne-a spus mai de mult ca nu ii plac surprizele, insa noi ( adica ei care s-au ocupat, ca eu am aflat totul cand a aflat si dirigu) exact asta i-am planuit. Am cuparat una bucata tort, una bucata sampanie cu alcool special ptr. dirig, care desigur a bagat-o intr-o punga si a scos-o cat mai repede din scoala. Noi am servit suc si samapanie fara alcool. Fara ALCOOL! Oficial nu s-a baut alcool in clasa. Oficial nu a existat alcool in scoala. Oficial nu a exista alcool pe o raza de 2 km de scoala.

O faza comica. Noi toti pregatiti cu confetti si pofta de cantat, usa se deschide, si bang intra un coleg intarziat. Cineva cu nervii incordati arunca confetti. Cat peaci sa aruncam si noi ceilalti ca oile. :D
O alta faza a fost cu lumanarile. Le-au aprins cand au vazut ca dirigu vine spre clasa, insa deoarece si laboratorul de biologie este tot langa clasa noastra, dirigu a trecut mai intai pe acolo, si ne-a lasat sa steptam ceva timp. Lumanarile nu erau lumnari clasice, erau lumanari pe care nu le poti stinge doar sufland in ele, si au devenit o mica problema. Rezolvarea a fost sa tipam ca poate ne aude dirigu si vine mai repede. Fapt care s-a si intamplat.

Nebun sau fata in fata cu adevarul?

Postat de Unknown On 03:40:00 0 comments

“Nu merita sa iti pierzi timpul cu libertateac,
daca aceasta nu include si libertatea de a gresi.”
-Mahatma Gandhi

Azi, mai rau ca in oricare alta zi, am fost lovit puternic de realitate. Am fost pentru putin timp spectator imensei piese de teatru, unde pana acum, am fost un simplu personaj. Societatea.
Traim cu iluzia ca suntem liberi. Ca ne decidem singuri vitorul, ca decidem noi ceea ce e bine si rau, ca noi suntem cei care ia deciziile. Avem nevoie de aceasta iluzie, fiindca ea ne alimenteaza dorinta de viata, iar regizorii au nevoie de noi in viata. Un om mort nu valoreaza nimic. Nimic.
Ma simt ca un leu intr-o cusca. Ca un animal salbatic intr-o gradina zoologica.
Oameni care se uita la tine, oameni care le e teama de tine, oameni care iti fac poze si spun: “ Uite tati, un animal salbatic!”.
Dar eu eram un spectator. Priveam din spatele gratiilor imensa minciuna. Priveam oameni care se cred liberi, oameni care cred ca eu sunt cel privat de libertate.
De cand te nasti esti mintit. Ti se spune ca exista Dumnezeu. Ti se spune care este diferenta dintre bine si rau. Ti se spune ce este frumos si ce este urat. Ti se spune despre “calea cea buna”. Esti invatat ca respectarea regulilor este cel mai bun lucru pe care poti sa il faci. Toate sunt introduse asa de subtil incat ajungi sa creezi ca TU decizi ce este bine si rau, ca TU esti cel care iei decizii.
In realitate cei care iau decizii sunt cei care te-au instruit, regizorii piesei de teatru. Cei care te-au invatat diferenta dintre bine si rau. Aceeasi carora le este in propriul interes ca tu sa fii programat. Fiindca pana la urma asta suntem noi oamenii. Fiinte bipede ce avem ca “sistem de operare” AND-ul iar ca programator sef societatea. Am putea spune familia, insa familia (parintii de obicei se ocupa de educatie/ bunicii uneori/daca sunt unchii atunci e nashpa rau de tot, fiindca se lasa cu traume) este la randul ei programata astfel incat educatia pe care tu o primesti sa fie in concordanta cu normele societatii.
Nu putem trai in afara societatii, nu putem nici macar sa devenim OAMENI fara ea, insa putem sa o schimbam. Societatea moderna nu are nevoie de oameni liberi, are nevoie de oameni folositori.


Mai bine nimic decat ceva Tampit

Postat de Unknown On 03:29:00 2 comments
Mai bine nu scriu nimic decat sa sa scriu ceva tampit sau sa arunc un clip idiot de pe Youtube. Am vrut sa scriu ceva dar oboseala isi arata dintii si nu ma lasa a imi aduna gandurile la un loc. Noapte Buna ! :D

De ce Dumnezeu e Nashpa

Postat de Unknown On 23:40:00 4 comments

Toti oamenii se nasc cu un nas si zece degete,
dar nici unul nu se naste cu notiunea de Dumnezeu.
-Voltaire


Atotputernicul si Atotmagnificul Super-Uber-Mega-Cool Zeu pe care noi il numim Dumnezeu, este un om invizibil care traieste in nori. De acolo El ne-a aruncat doua tablete cu 5 legi fiecare (asta inseamna 5 + 5= 10, ca nu degeaba termin Mate-Info), ca sa le cinstim si respecta chiar daca ne place sau nu, fiindca daca nu le respectam si cinstim cumsecade, smecherul asta ne arunca in iad, sa stam acolo o vesnicie sa ardem in focul etern al pacatelor noastre ... dar ne iubeste. Ne iubeste incredibil de mult.
Desi este Atotputernic, Atotmagnific, Atotstiutor, Atotganditor, AtotAtot si Super-Uber-Mega-Cool pe deasupra, El are nevoie de ... BANI . Are nevoie incontinuu de bani, si ne cere noua sa il imprumutam, ca ne plateste el inapoi cand ajungem in rai. Asta daca ajungem acolo. Foarte tare!
Se intampla ca atunci cand ai nevoie de el, adica ai mare nevoie de el, nu doar ca sa iti ia pisica din copac, El nu este acolo ca sa te ajute. Trebuie sa te ajuti singur. Asta iti face tipu caruia ii daruiesti credinta, iubire si bani. Multi Bani. Foarte convenabil!

Deci in concluzie Dumnezeu e Nashpa.

Femeia perfecta si 20 de No.1 Hot Songs

Postat de Unknown On 15:00:00 1 comments
Azi 8 martie, de Ziua Internationala a Femeii, m-am gandit sa aduc la un loc cele mai Hot melodii din ultimii 20 de ani. Sursa este desigur Billboard.com.
Am ales melodiile din 1989 deaoarce acesta este anul cana am nascut, desigur 1989 reprezinta si anul schimbarii.Am fost curios sa vad ce se asculta prin anii aceia, si se pare ca melodiile nu erau chiar asa de rele si nici prea diferite de ceea ce se intampla acum prin industrie.Apoi cuprins de curiozitate am cautat care a fost prima melodie Hot No. 1 si se pare ca ea a fost "Poor Little Fool" de Ricky Nelson in August 4, 1958.
Sunt exact 50 de ani de atunci, fara cateva luni.
flowers sailor aurora deviantart

Dupa multe si grele cautari am gasit si melodia "Poor Little Fool" de Ricky Nelson, melodia pe care dedic lor de ziua lor, femeilor.
[audio http://psysinner.googlepages.com/RickyNelson-PoorLittleFool1958.MP3]

I was just looking at the jukebox. Just playing records. She said, "You want to play with me?"
I said, "Sure. How much?"
She says, "Five bucks, two dollars for the room."
"Was it nice, Jack?"
"All women are nice.
-Jack Kerouac

***

Azi m-am gandit care ar fi femeia perfecta pentru mine. Cum ar trebui sa vorbeasca, sa gandeasca, sa se miste, sa se imbrace? M-am gandit la culoarea ochilor, a parului, la vocea si la atingerea ei.M-am gandit daca as vrea sa fie mai inalta sau mai scunda decat mine. Daca ar fi bine sa fie inteligenta sau mai prostuta? :) Dupa ceva timp in care am gandit intens, am ajuns la o concluzie neasteptata. Femeia perfecta pentru mine ar fi: de 1.80, roscata cu ochi verzi, asiatica, specialista in arte martiale, foarte inteligenta si incredibil de intelegatoare. :)

***



Mai jos sunt cele 20 de melodii de care v-am vorbit, melodii pe care le puteti si aculta aici. Have fun! Si daca vreo melodie nu vrea sa ruleze, mai dati cate un Refresh fiindca e cam incarcata pagina :P.

Evolutia Omului

Postat de Unknown On 03:11:00 1 comments
Omul primitiv isi urmarea doar instinctele de baza, ca un animal. El isi dorea de la lumea inconjuratoare mancare, protectie (adapost), sex si cam atat. Din cauza ca tanti Natura este o perfectionista, omul nu a fost lasat la stadiul de om al cavernelor, ci l-a evoluat. Cand bipedul s-a vazut fara par si cu un creieras mai agil, a inceput sa-si doreasca o viata mai buna, o viata care incepet sa aiba din ce in ce mai mult nevoi de indeplinit. Asa a aparut nevoia de spatiu, fapt care a dus la mici batalii pentru cea mai buna caverna. Cand bipedul s-a vazut in cea mai buna caverna, brusc asta nu a fost de ajuns. Acum vrea si ce mai buna sursa de hrana, cea mai buna femeie, de fapt vrea tot ceea ce e mai bun. Si astfel incep primele "razboaie". Nu stie prea multe despre lumea ce il inconjoara asa ca bipedul se apuca si inventeaza religia. Asta e cea mai buna inventie si in ziua de azi, fiindca religia explica tot. De ce ploua, de ce ninge, de ce exista zii si noapte, de ce vine bau-bau noaptea si ma papa si asa mai departe.
Acum omul nostru evoluat pe langa mancare, protectie si sex, are nevoie de religie  si de razboaie (ca sa mentina un nivel de protectie decent). Dorinta de a castiga razboaiele a adus la aparitia armelor, care au evoluat si ele, devenind din ce in ce mai sofisticate si mai eficiente in a omora alti ... oameni.
Religia devine un alt motiv pentru razboi. Practic de la aparitia ei, religia a avut si inca are, un rol special in fiecare razboi.
Omul ajunge in secolul XXI. Inca are nevoie de mancare, protectie, sex, religie si razboi. Practic alte nevoi nu au mai aparut, ci doar acestea 5 s-au diversificat.

evolutia omului
evolutia omului
Disperarea incepe incet sa ma cuprinda precum in urma cu 4 ani cand am dat Testarea Nationala. Ca si atunci, nici acum nu sunt pregatit pentru a ma lovi de un examen. Sper ca lucrurile vor sta cat mai favorabil posibil pentru mine si ca nu voi lua sub 5. Chiar nu imi pasa de medie. Mai departe vreau sa urmez Academia Fortelor Terestre, iar media de la bacalaureat nu ma afecteaza prea mult. Trebuie sa invat la greu mate (cam toata matematica de a XI-XII-a), sa invat la romana niste comentarii, sa repet la engleza, sa fac ceva la informatica si desigur sa ma pregatesc la sport, atat pentru bacalaureat cat si pentru academie.
Din cauza ca matematica la mine este un mare, imens, urias gol, sunt permanent intr-o stare tampita de stres, motiv si pentru faptul ca scriu asa de rar zilele astea.

Stii ce ma enerveaza?

Postat de Unknown On 00:04:00 0 comments
Moartea este singurul lucru, pe care nu il putem evita.

Suntem condamnati sa murim in ziua cand ne nastem.
Dar eu o sa traiesc vesnic. Ai sa vezi.


Nu inteleg de ce nu ma apuc de invatat. In mai putin de 3 luni, ma astepte examene grele, chiar as putea spune importante pentru viitorul  meu. Sunt suparat pe mine ca nu invat. Sunt absolut o perfecta, rotunda, verde varza. In afara de faptul ca ma gandesc la bac si admitere, altceva nu fac.
***


Sti ce ma enerveaza pe mine cel mai mult?
Ma enerveaza zilele cu soare, cand se aud oameni palavragind la toate colturile, cand bunii mei vecini decid pentru mine cum ca as vrea sa ascult ultima piesa a lu' Guta, cand maicamea vine la mine si imi spune: "Da tu nu mai stingi calculatorul?" [wtf?!]

Ma enerveza momentele tampite cand, dupa o zi grea si urata, te asezi in sfarsit in pat, sub o patura calda, pe un cearceaf ce miroase a floricele, si se trezeste bunul tau prieten patruped si incepe sa racaie la usa. wtf is wrong with you stupid dog?! Dar inghiti si iesi cu el afara, in frig, cand tu esti imbracat numai in pijamale.
***


Astazi a fost nashpa si inca e. Maicamea e in spital pentru nush ce operatie, iar taicamiu e cu ea. Nu stiu nimic de ei. Nu putea sa dea un telefon? S-ar fi putut intampla ceva? Ceva care sa ii impiedice sa dea telefon? It's fked up! Eu si imaginatia mea numai la scenarii tampite m-am gandit. It's fked up!
***


Eroii nu mor niciodata


Generatia asta mai tanara ca mine a inceput sa uite pe cei care si-au data viata ca ei sa poata spuna orice prostie sub deviza: "Democratie tata, am dreptul la exprimare!" ( Te exprimi bah, dar nu te exprimi cu curu! )

Dar asta face istoria, uita. Si grav e ca uita numai chestiile bune care ar trebui sa fie tinute minte.
Dar nu imi fac iluzii. La ce densitate de "tarani" parveniti avem prin Severin, nu va exista nici un mars de comemorare in viitorul apropiat. Si e pacat, fiindca "taranii" astia sunt cei care culeg roadele noului sistem, democratia salbatica.

E de rahat

Postat de Unknown On 03:47:00 0 comments
Nu sunt un blogger bun. Nici macar nu's mediocru. Insa incerc sa invat, sa ma perfectionez, sa devin mai bun.
Ca sa tii un blog in viata trebuie sa ai ceva de zis. Ma refer la blogul personal. Daca nu ai nimic de zis, atunci esti mort. Nu ai ce sa scrii. Daca esti "geniu" incepi sa copy /paste de la altii sau sa bagi un clip youtube si doua randuri unde spui cat de mult (sau nu) ti-a placut tie clipul ala. E de rahat.
Acum sunt si ipocrit, fiindca si eu am bagat clipuri sau am "furat" o stire. E de rahat.
Dar gata cu porcaria. Mi-am facut blog fiindca simteam ca am ceva de spus. Vroiam sa ma exprim. Usor de zis, mai freu de facut.
Cu blogul poti sa te exprimi doar in scris, iar asta inseamna sa stii si sa poti sa iti exprimi gandurile si ideile in cuvinte, care la randul lor trebuie sa sune bine.

Fraza anterioara daca este corecta nu stiu, dar stiu ca nu suna bine.

Sa zicem sa poti sa te exprimi in scris si nu esti bolnav de lene ca mine. E de ajuns ca ceea ce scrii suna bine? Iti va aduce asta vizitatori ca sa devii un blooger cu "greutate"?Spun asta deoarece cred ca este normal sa vrei sa devii cineva in ceea ce faci, altfel pirzi timpul degeaba. Si nu e prea istet sa faci asta cand nu esti sigur ca ai sa traiesti o vesnicie.

Din nou cred ca am sarit de la o ideea la alta. Sunt bun la asta. E de rahat.
Daca ar fi ca eu sa citesc asta, pe bine nu cred ca as intelege. Scriu prost.

Dar continui sa scriu, nu ma descurajez asa usor. Cred si sper, in acelasi timp, ca daca perseverez in a scrie articol dupa articol, zi de zi, o sa invat lucruri noi si o sa imi imbunatatesc stilul.

Eu am o problema, o grava si urata problema cu exprimarea a ceea ce gandesc.
Dar o accept si sper ca astfel o sa o si inteleg, sa-mi fie mai usor sa o rezolv.
Iar am trecut de la o ideea la alta. :)

Vroiam sa spun ca nu e suficient sa scrii frumos pentru a fi un blogger bun. Trebuie sa stii si cum sa iti promovezi blogul. Trebuie sa ai habar de ce inseamna si cu ce se manaca SEO ( Search Engine Optimization). Dar e usor si rapid sa inveti asta.
Am putea compara bloggerul cu un sofer. Nu e deajuns sa stii sa conduci, trebuie sa stii si semnele de circulatie. La noi semnele de circulatie fiind acel Seo si promovarea.

Acum am bagat doua idei diferite in acelasi articol. Ce frumos e primavara!

Call of Duty 4 e prea scurt

Postat de Unknown On 03:21:00 2 comments
Call od duty 4 front coverAstazi am reusit lejer si fara stres sa termin Call of Duty 4: Modern Warfare. De ce? Fiindca e prea scurt.
In afara de asta pot spune ca este un joc bun, chiar foarte bun. Grafica este excelenta, de la scantei, nori, fum, praf pana la caini turbati. Sunetele precum si soundtrack-ul se imbina destul de bine, avand in vedere ca in majoritatea timpului nu vei auzi decat o "catzea" care rupe tot.
La requirements, Call of Duty 4 cere moderat, Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 64 2800+ processor sau orice 1.8Ghz Dual Core Processor, 512MB RAM (768MB for Vista), NVIDIA Geforce 6600 or sau ATI Radeon 9800 Pro, 8 Giga bytes de spatiu liber]. Insa va asigur ca atunci cand vei fi in toiul luptei, adica cand vor trage in tine vreo 30 de teroristi enervati, sistemul va incepe sa oboseasca rapid si sa manifeste o durere acuta la rami. Deci recomand cel putin 1 Gb de Ram, bine racit. Daca vrei sa ruleze cu totul la maxim, va trebui ca in loc de minimul de NVIDIA Geforce 6600 (ATI Radeon 9800 Pro) sa ai o Nvidia Geforce 7800 (ATI Radeon X1800). La rami 2 GB sunt suficienti, iar la procesor un 2.4 Dual Core e suficient sa poata sa scoata tot din ce are jocul de oferit.
Daca nu stiati COD4:MW e de rasa FPS.

Cea mai buna parte a jocului se pare ca este Multiplayer-ul, insa cum nu imi place prea mult ideea de Multiplayer, zic pas si caut un alt joc.
Fac pariu ca Single Player este scurt din cauza ca s-a lucrat prea mult la Multi Player.

Catzeaua
:: catzeaua ::

Wiki: aici
Official Site: aici
3d Screnshot: aici

Daca e 1 martie ...

Postat de Unknown On 20:42:00 0 comments
bere la pahar martisor... e ziua berii în Islanda, si desigur e si Martisorul, dar totusi, ziua berii suna mai bine.
***

Intreaga blogosfera .ro ne-a amintit ce zi este astazi. Frumos, foarte frumos, atat de frumos incat dupa 10 poze cu martisoare imi venea sa vomit numai cand ma gandeam la combinatia rosu-alb. Dar am supravietuit cand am vazut ca exista si oameni care de 1 martie sarbatoresc si altceva, si anume, ceea ce parerea mea ar trebui sarbatorita cat mai des, berea. Pai daca printre 10 poze mai gaseai si doua cu vreo halba de bere,