Cum definim genurile de metal

Postat de Unknown On 22:57:00
* POWER METAL
Protagonistul soseste calare pe un unicorn alb, scapa de dragon, salveaza printesa si face dragoste cu ea intr-o padure magica.

* THRASH METAL
Protagonistul soseste, se lupta cu dragonul, salveaza printesa si face sex cu ea.

* HEAVY METAL
Protagonistul soseste pe un harley, omoara dragonul, bea cateva beri si face sex cu printesa.

* FOLK METAL
Protagonistul soseste cu niste prieteni cantand la acordeoane, violoncele, flaute si multe alte instrumente ciudate, dragonul adoarme (din cauza dansului). Apoi toti pleaca ... fara printesa.

* VIKING METAL
Protagonistul ajunge cu o navă, ucide dragonul cu magnificul sau topor, transeaza dragonul si il mananca,,violeaza printesa pana la moarte, ii fura lucrurile si da foc la castel înainte de a pleca.

* DEATH METAL
Protagonistul ajunge, il ucide pe dragon, face sex cu printesa apoi o omoara, dupa care pleaca.

* BLACK METAL
Protagonistul ajunge la miezul nopţii, ucide dragonul şi ii atarna cadavrul in fata castelului. Apoi, o sodomizeaza pe printesa, dupa care ii bea sangele intr-un ritual. Inainte sa plece ii atarna cadavrul langa dragon.

* GORE METAL
Protagonistul ajunge, omoara dragonul si ii arunca intestinele in fata castelului, face sex cu printesa apoi o omoara. Face sex cu cadavrul, ii spinteca stomacul si ii mananca intestinele, dupa care face sex cu cadavrul din nou, ii da foc si mai face sex cu el inca o data.

* GRIND METAL
Protagonistul soseste, tipa ceva complet indescifrabil timp de 2 minute dupa care pleaca ...

* Doom metal
Protagonistul soseşte, vede dimensiunea dragonului şi crede că el nu va putea niciodată să il invinga, apoi devine deprimat si se ucide. Dragonul ii mănâncă corpul şi pe printesa ca desert. Acesta este sfarsitul tristei povesti.

* GOTHIC METAL
Printesa într-un costum de catifea începe sa cante ca o soprana. Protagonistul o completează prin adăugarea partii bestiei, în timp ce dragonul canta la flaut. Dintr-odata, dragonul se ineaca cu flautul si din accident arde pe cei doi, frumoasa si bestia. Sufletele lor sunt condamnate o eternitate in iad.

* Progressive metal
Protagonistul ajunge cu o chitară şi canta un solo de 26 de minute. Dragonul se ucide din plictiseala. Protagonistul ajunge la dormitorul printesei, canta un alt solo, unde aplica toate tehnicile pe care le-a învăţat în ultimul an de conservator. Printesa fuge si il cauta pe protagonistul Heavy Metal.
* INDUSTRIAL METAL
Protagonistul ajunge purtand un Overcoat unsuros, face gesturi obscene spre dragon, apoi iese din basm escortat de garzile de corp.

* SPEED METAL
Dintr-odata acolo, un scurt solo, dragonul este zapacit, cineva tipa ceva ciudat, printesa realizeaza ca a fost deflorata, drgonul si printesa inca il cauta pe cel care a fost vinovat de asta.

* CHRISTIAN METAL
Protagonistul vine de la biserica, sare in actiune, ii canta o balada dragonului despre cat de mult il iubeste Iisus, dragonul se converteste, iar cand printesa vrea sa ii multumeasca protagonistului, acesta spune "Scuze, dar nu cred in sex inante de casatorie."

* GLAM METAL
Protagonistul soseste, dragonul rade de cum arata si il lasa sa intre. Protagonistul fura machoajele printesei si incearca sa picteze castelul intr-o culoare mai frumoasa, roz.

* BATTLE METAL
Protagonistul ajunge cu o legiune de oameni curajosi, care de lupta si o duzina de soldati de elita, si din cauza ca este un tactician, il flancheaza pe dragon si timp de sase ore sangeroase il asedieaza. Printesa se plictiseste.

* NU METAL
Protagonistul ajunge intr-o Honda Civic si incearca sa se lupte cu dragonul dar moare in flacari cand hainele lui idioate iau foc.

* EMO
Protagonistul vede dragonul si incepe sa se planga despre cat de greu va fi sa o faca pe printesa sa se indragosteasca de el. Dragonul il mananca. Printesa este fericita din cauza ca oricum era un prostanac care se plangea mereu.

* GRUNGE
Protagonistul nu este mancat de dragon din cauza ca ii putea prea rau parul fiindca nu si-l curata cu lunile. Printesa nu se apropie de el deasemnea, iar el ajunge sa moara pe scarile castelului cu ceilalti prieteni grunge ai sai din cauza unei supradoze de cidru alb

* POP-PUNK
Dragonul nu il poate manca pe protagonist din cauza ca nu il poate prinde fiindca protagonistul tot topaie. Printesa nu vrea sa faca sex cu el deoarece asculta SKA.

Edit: Mai adaugam definitii

* LOVE METAL
Protagonistul vine, se lupta cu dragonul timp in care isi da seama ca s-a indragostit de el. Petrec trei zile de vis, dupa care protagonistul ia printesa si pleaca, deoarece relatia lui cu dragonul este una imposibila. Dragonul ramane sa-si planga dragostea neimplinita.

sursa: Metacrit.com, primit mass pe mess

3 Response to "Cum definim genurile de metal"

  1. Anonim Said,

    Da, foarte amuzant. Insa nimic despre love metal...Cum ar suna? Protagonistul vine, se lupta cu dragonul timp in care isi da seama ca s-a indragostit de el. Petrec trei zile de vis, dupa care protagonistul ia printesa si pleaca, deoarece relatia lui cu dragonul este una imposibila. Dragonul ramane sa-si planga dragostea neimplinita. So, all you need is love...:)

     

  2. Anonim Said,

    Eu unul n-am auzit de love metal :P ... dar fie adaugam si pe asta

     

  3. Anonim Said,

    Pai...muzica trupei HIM este considerata a face parte din genul love metal :)

     

Trimiteți un comentariu

Esti ciumpalac comenteaza, esti neciumpalac comentezi pe propia piele!